Barnehagelærer

Vi søker etter et menneske med god ordenssans og stor omsorg for barn. Lykketrollet vektlegger trygghet og omsorg for de minste. Vi ønsker deg som kan bidra til trygghet og stabilitet i vår barnehage.

Stillingen er som barnehagelærer uten lederansvar. Barnehagen ligger i naturskjønne Bydel Østensjø og er en barnehage med fem fast ansatte. Vi skal ha tre utdannede barnehagelærere og to barnehageassistenter i grunnbemanningen.

Vi har et svært godt arbeidsmiljø, med ansatte som inspirerer hverandre til hele tiden å bli bedre. Vi har en liten barnegruppe på bare 22 barn i barnehagen. Nylig har vi pusset opp vårt uteområde til moderne standard, samtidig som vi har beholdt litt «skog og grønt».

Vi tilbyr fastlønn etter avtale.

Vi håper på å motta søknad fra deg som synes dette virker som en god mulighet til å bidra til små barns utvikling, og en trygg start i barnhage. Personlig egnethet vektlegges.

Krav til kompetanse

Personlige egenskaper

Oppstart 03.08.2020

Søknadsfrist er 29.05.2020. Send søknaden til: marius@lykketrollet.no

Pedagogisk leder / veileder

Lykketrollet familiebarnehager søker etter nye pedagogiske veiledere.

Vi kan tilby fleksibel arbeidstid, stillingsprosent etter avtale og konkurransedyktig lønn. Vi kan tilby jobb fra 12,5 % til 100 %. Arbeidsoppgavene som pedagogisk leder/veileder er varierte og faglig utfordrende. Du er hovedansvarlig for å veilede barnehageassistenter i deres daglige arbeid med små barn. I tillegg bidrar du til utvikling av avdelingenes pedagogiske fremtoning, og bedriftens utvikling og arbeid med HMS.

Vi vil gjerne ha deg som er faglig sterk og brenner for omsorg og trygghet for barn. Du bør kunne «se det store bildet», arbeide selvstendig og være interessert i veiledning. Barnehagelærerutdannelse er et absolutt krav. Du må også beherske norsk skriftlig og muntlig.

Dersom du i tillegg liker å samarbeide om å nå felles mål er du den vi leter etter.

Ta gjerne kontakt på telefonnr. 22 60 20 22 om du ønsker en prat.

Søknadsfrist er fortløpende, så send søknad og CV på e-post: marius@lykketrollet.no

Familiebarnehageassistent med bolig

Vi søker etter et menneske med god ordenssans og stor omsorg for barn. Lykketrollet vektlegger trygghet for de minste. Vi ønsker deg som kan bidra til trygghet og stabilitet i vår barnehage.

I den aktuelle familiebarnehagen er det plasser til fire barn i alderen 0-3 år. Du jobber til daglig alene, men følges opp ukentlig av utdannet barnehagelærer. Her får du veiledning og oppfølging i arbeidet. Som ansatt hos oss vil du ha stor påvirkningskraft på din egen hverdag. Alle våre barnehager ligger med kort avstand fra kollektivtrafikk i Oslo.

Med stillingen medfølger bolig. Boligen fungerer som familiebarnehage i barnehagens åpningstider, og disponeres av den ansatte ellers som privat bolig. Det blir derfor en blanding av privat hjem og familiebarnehage. Det er lavere husleie enn til vanlig i markedet, så denne jobben passer godt om man liker å jobbe med barn og vil ha mulighet til å spare opp penger. For å ha denne stillingen må man bo i leiligheten som benyttes som familiebarnehage.

Vi tilbyr fastlønn etter avtale.

Vi håper på å motta søknad fra deg som synes dette virker som en god mulighet til å bidra til små barns utvikling, og en trygg start i barnhage. Du må ha erfaring fra barnehage. Personlig egnethet vektlegges.

Krav til kompetanse

Ønsket kompetanse

Personlige egenskaper

Oppstart fortløpende

Send oss gjerne en søknad og CV på e-post: marius@lykketrollet.no


 Ringevikar

Oslo barnevaktformidling AS formidler vikarer og faste ansatte til barnehager i hele Oslo.

Vi søker etter flere ringevikarer som kan stille opp på kort varsel til kortere og lengre oppdrag.

Vikariater passer perfekt for deg som har litt ledig tid innimellom, og ønsker å spe på inntekten.

Vi søker deg som:

Send oss en epost, så ser vi om vi har akkurat den type jobb som du er på utkikk etter.

Ser fram til å høre fra deg!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

top