Bydel Bjerke, avdeling Åkerøveien

Åkerøveien 2, 0586 Oslo

Åpningstider: 07.30 – 16.30

Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Åkerøveien ligger idyllisk til i et rolig villastrøk på Refstad/Løren. Vi disponerer en stor hage med både plomme-, eple- og pæretrær, her er det gode muligheter for fysisk utfoldelse for både barn og voksne. Nytt av året er at vi har anlagt en liten kjøkkenhage. Her har vi hatt stor suksess med å gro gressløk, kruspersille og koriander. Til neste år vil vi utvide til gulrot og poteter. Vi er ute hver dag, uansett vær! Fast turdag har vi mandag og onsdag, og på fredager serverer vi deilig variert og sunn varmmat. Lokalene våre er lyse og romslige, med tydelig preg av barnehage. Vi samarbeider ofte med Lykketrollet familiebarnehages avdeling Eltonveien, som ligger bare et steinkast unna.

To livlige og omsorgsfulle assistenter med lang erfaring fra arbeid i barnehage jobber til daglig i denne barnehagen, og vi har plass til 8 barn i alderen 0 – 3 år. Barnehagelæreren jobber her hver torsdag. Hun har sin utdannelse fra Høgskolen i Oslo og Akershus, og har en mastergrad i pedagogikk – i tillegg til lang erfaring fra jobb i barnehage.

For å komme til oss kan du ta buss nummer 23/24 til Lørenvangen, t-bane nummer 4 til Løren eller så er det en kort spasertur fra Sinsenkrysset eller Aker sykehus.

Pris for opphold i barnehagen vår er 2910 kroner i måneden. Lav inntekt og gratis kjernetid gir en lavere pris, det må da søkes til bydel Bjerke. Søskenmoderasjon får det yngste barnet automatisk. Juli er betalingsfri.

Velkommen til oss 🙂

Barnehagens søknadskode: P0943

 

ÅRSPLAN  VEDTEKTER  SØK PLASS 

 

 

top