Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Åkerøveien 

Adresse: Åkerøveien 2, 0586 Oslo

Åpningstider: 07.30 – 16.30

Barnehagens søknadskode: P0943

 

Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Åkerøveien ligger idyllisk til i et rolig villastrøk på Refstad/Løren. Vi disponerer en stor hage med både plomme-, eple- og pæretrær, i tillegg har vi anlagt en liten kjøkkenhage. Her er det gode muligheter for fysisk utfoldelse for både barn og voksne.

Vi er ute hver dag, uansett vær! Vi går ofte på tur, og på fredager serverer vi deilig variert og sunn varmmat. Lokalene våre er lyse og romslige, med tydelig preg av barnehage. Vi har egenprodusert kunst på veggene, utstillingen er i stadig utvikling gjennom hele året. Vi har et romslig oppholdsrom, og et eget lekerom som gjør det mulig å dele barnegruppen i mindre grupper.
Vi samarbeider ofte med Lykketrollet familiebarnehages avdeling Eltonveien, som ligger bare et steinkast unna.
I Åkerøveien jobber det til daglig to engasjerte, pliktoppfyllende og omsorgsfulle damer med godt humør som har en bachelorgrad i Sosialt arbeid. Barnehagelæreren jobber her hver mandag, han har gjerne med seg et instrument for å spille opp til sang og dans. Vi har plass til 8 barn i alderen 0-3 år.

For å komme til oss kan du ta buss nummer 23/24 til Lørenvangen, t-bane nummer 4 til Løren eller så er det en kort spasertur fra Sinsenkrysset eller Aker sykehus.

Pris for opphold i barnehagen vår er 2990 kroner i måneden.
Lav inntekt og gratis kjernetid gir en lavere pris, det må da søkes til bydel Bjerke.
Søskenmoderasjon får det yngste barnet automatisk.
Juli er betalingsfri.

Velkommen til oss 🙂

ÅRSPLAN  VEDTEKTER  SØK PLASS SØK MODERASJON

 

top