Adorable laughing toddler girl and a funny little baby boy playing with colorful blocks sitting on a floor in a sunny bedroom with a big window

Lykketrollet Familiebarnehage, avdeling Krokliveien

Krokliveien 9b, 0584 Oslo

Åpningstider: 07.30 – 16.30

I vår avdeling i Krokliveien er det plass til mye humor og glede! De voksne her er trygge og omsorgsfulle, og har lang erfaring fra jobb i barnehage. Barnehagelæreren vår er svært kreativ, og er glad i å spille på ulike instrumenter, og det smitter over på avdelingen. Her er vi ikke redde for å spille opp til dans hverken på trekkspill eller gitar. Daglig har vi samlingsstund i store, lyse lokaler i tradisjonell barnehagestil. Vi har et stort uteområde, godt skjermet fra trafikk, med bærbusker og lekestue. Barnehagen ligger i et rolig villaområde med kort vei til lekeplasser, butikk og det nylig opprustede friluftsområdet i Bjerkedalen. Krokliveien er en trygg og god barnehage å begynne i.

For å komme det til oss uten bil, kan du ta t-banelinje nummer 5 til Risløkka for så å spasere de resterende meterne opp til oss. Du kan også ta buss nummer 31 til Bjerke for så å spasere derfra.

Pris for opphold i barnehagen vår er 2990 kroner i måneden. Lav inntekt og gratis kjernetid gir en lavere pris, det må da søkes til Bydel Bjerke. Søskenmoderasjon får det yngste barnet automatisk. Juli er betalingsfri.

Velkommen hit 🙂

Barnehagens søknadskode: P0938

 

ÅRSPLAN VEDTEKTER SØK PLASS

 

 

top