Adorable laughing toddler girl and a funny little baby boy playing with colorful blocks sitting on a floor in a sunny bedroom with a big window

Bydel Grünerløkka, avdeling Frydens gate

Frydens gate 2, 0564 Oslo

Åpningstider: 07.45 – 16.30

Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Frydens gate, holder til i hyggelige omgivelser. Vi har plass til fire barn i alderen 0–3 år, assistenten som jobber i barnehagen er omsorgsfull og har lang erfaring fra jobb i barnehage. Lokalene våre er hjemmekoselige og lyse, og vi tar ofte i bruk lekeplassen vi har utenfor. Barnehagen har kort vei til lekeplass og park, og er glad i å benytte seg av dette. Vi er ute hver dag! Barnehagelæreren er i barnehagen en fast dag i uken, men er tilgjengelig for foreldre og ansatte både per telefon eller mail. Han er veldig opptatt av musikk og teater, og har lang erfaring fra jobb i barnehage.

Hver dag serverer vi et frukt- og brødmåltid, i tillegg til deilig og sunn varmmat minimum en dag i uken.

Barnehagen vår ligger veldig nær Carl Berner-krysset, så det er svært enkelt å ta turen hit. Buss 31, trikk 17 og t-bane 5 og 6 har hyppige avganger til og fra sentrum, i tillegg stopper buss 20 og 21 ikke langt fra barnehagen.

Pris for opphold i barnehagen vår er 2730 kroner i måneden. Lav inntekt og gratis kjernetid gir en lavere pris, det må da søkes til bydel Grünerløkka. Søskenmoderasjon får det yngste barnet automatisk. Juli er betalingsfri.

Velkommen til oss!

Barnehagens søknadskode: P0218

 

ÅRSPLAN VEDTEKTER SØK PLASS

 

 

top