Adorable laughing toddler girl and a funny little baby boy playing with colorful blocks sitting on a floor in a sunny bedroom with a big window

Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Sverdrups gate

Adressse: Sverdrups gate 18, 0560 Oslo

Åpningstider: 07.45 – 16.30

Barnehagens søknadskode: P0228

 

Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Sverdrups gate ligger sentralt til på Grünerløkka. Nærmeste nabo til barnehagen er den store og fine Sofienbergparken, hit pleier barnehagen å på tur titt og ofte – så lenge vær og føre tillater det. Her er det stort rom for å utfolde seg motorisk, med både stor gresslette og utfordrende lekeapparat. Selve barnehagen ligger i en trivelig og lys leilighet, her er det god plass både for å leke og lære. Hos oss er det hjemmekoselig, med eget lekerom som barna kan utfolde seg på.
Assistenten som jobber daglig denne avdelingen er trygg og omsorgsfull, og er engasjert i barna på avdeling. Hun setter seg gjerne ned for å lese bok sammen med barna. Den pedagogiske veilederen er utdannet barnehagelærer, han er veldig opptatt av musikk og teater, og har lang erfaring fra jobb i barnehage. Han er i barnehagen en fast dag i uken, men er tilgjengelig for foreldre og ansatte per telefon eller mail.

Vi serverer deilige måltider med brød og frukt hver ukedag, samt ett varmt måltid minimum en dag i uka.

For å komme deg til oss kan du ta trikk både trikk og buss. Det enkleste er kanskje å ta trikk nummer 17 eller buss nummer 31 til Lakkegata skole for så å gå de cirka tre minuttene det tar å gå til oss.

Pris for opphold i barnehagen vår er 2990 kroner i måneden.
Lav inntekt og gratis kjernetid gir en lavere pris, det må da søkes til Bydel Grünerløkka.
Søskenmoderasjon får det yngste barnet automatisk.
Juli er betalingsfri.

Velkommen hit!

ÅRSPLAN VEDTEKTER SØK PLASS SØK MODERASJON

 

top