Adorable laughing toddler girl and a funny little baby boy playing with colorful blocks sitting on a floor in a sunny bedroom with a big window

Bydel Grünerløkka, avdeling Sverdrups gate

Sverdrups gate 18, 0560 Oslo

Åpningstider: 07.45 – 16.30

Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Sverdrups gate ligger sentralt til på Grünerløkka. Nærmeste nabo til barnehagen er den store og fine Sofienbergparken, hit pleier barnehagen å på tur titt og ofte – så lenge vær og føre tillater det. Her er det stort rom for å utfolde seg motorisk, med både stor gresslette og utfordrende lekeapparat. Selve barnehagen ligger i en trivelig og lys leilighet, her er det god plass både for å leke og lære. Hos oss er det hjemmekoselig, med eget lekerom som barna kan utfolde seg på.
Assistenten som jobber daglig denne avdelingen er trygg og omsorgsfull, og er engasjert i barna på avdeling. Hun setter seg gjerne ned for å lese bok sammen med barna. Den pedagogiske veilederen er utdannet barnehagelærer, han er veldig opptatt av musikk og teater, og har lang erfaring fra jobb i barnehage. Han er i barnehagen en fast dag i uken, men er tilgjengelig for foreldre og ansatte per telefon eller mail.

Vi serverer deilige måltider med brød og frukt hver ukedag, samt ett varmt måltid minimum en dag i uka.

For å komme deg til oss kan du ta trikk både trikk og buss. Det enkleste er kanskje å ta trikk nummer 17 eller buss nummer 31 til Lakkegata skole for så å gå de cirka tre minuttene det tar å gå til oss.

Pris for opphold i barnehagen vår er 2990 kroner i måneden.
Lav inntekt og gratis kjernetid gir en lavere pris, det må da søkes til bydel Grünerløkka.
Søskenmoderasjon får det yngste barnet automatisk.
Juli er betalingsfri.

Velkommen hit!

Barnehagens søknadskode: P0228

 

ÅRSPLAN VEDTEKTER SØK PLASS

 

 

top