Adorable laughing toddler girl and a funny little baby boy playing with colorful blocks sitting on a floor in a sunny bedroom with a big window

Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Hauges vei

Adresse: Hauges vei 5, 0873 Oslo

Åpningstider: 07.30 – 16.30

Barnehagens søknadskode: P0893

 

Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Hauges vei ligger idyllisk til i et koselig villafelt på Tåsen. Vi disponerer en enebolig, lokalene våre er lyse og romslige med et tydelig preg av barnehage. Vi har et stort og fint uteområde med sandkasse, lekehytte og det er god plass til fysisk utfoldelse for både barn og voksne. Barnehagen ligger fint til med gode turmuligheter, det er kort vei til lekeplasser i nærområdet, som vi liker å besøke.

Hos oss går det åtte barn i alderen 0-3 år. De to assistentene som til daglig jobber i Hauges vei er kreative, så her har vi mange formingsaktiviteter! I tillegg er de trygge, tålmodige og har mye omsorg for barna som går i barnehagen. Barnehagelæreren er til stede en fast dag i uken, han er glad i å spille diverse instrumenter så her er det god stemning!
I barnehagen har vi musikksamlinger, og hver tirsdag er det turdag.

Barnehagen ligger sentralt til for kollektiv transport: Ta 54-bussen til Godals vei, 37-bussen til Badebakken i, T-bane 4 / 6 til Nydalen eller T-bane 6 til Tåsen, for så å spasere de resterende meterne til oss.

Pris for opphold i barnehagen vår er 2990 kroner i måneden.
Lav inntekt og gratis kjernetid gir en lavere pris, det må da søkes til Bydel Nordre Aker.
Søskenmoderasjon får det yngste barnet automatisk.
Juli er betalingsfri.

ÅRSPLAN VEDTEKTER SØK PLASS SØK MODERASJON

 

top