Adorable laughing toddler girl and a funny little baby boy playing with colorful blocks sitting on a floor in a sunny bedroom with a big window

Lykketrollet barnehage

Dalbakkveien 39, 0682 Oslo

Åpningstider: 07.30 – 17.00

I Lykketrollet barnehage finner vi tjueen herlige barn i alderen 0-6 år. Barnehagen har store og lyse lokaler med mange muligheter for lek og aktiviteter. Vi jobber aktivt med rammeplanens fagområder gjennom barnehagens fysiske miljø, vi har for eksempel ulike tema på lekekrokene våre.

Uteområdet vårt er spennende med mange små trær og kratt til å klatre i, vi har også husker, sandkasse og lekehus – her i barnehagen er vi ute og leker hver dag, i all slags vær. Vi har faste turdager, en for de yngste barna og en for de eldste barna. En dag i måneden legger vi opp til en større tur, da hender det at vi drar på museum, ser på forestillinger eller gjør andre gøyale ting som barna er med på å bestemme. Vi praktiserer i stor grad barns medvirkning og medbestemmelse, så barna får for eksempel være med på å bestemme hvilke tema vi skal ha i våre daglige samlingsstunder, og vi blir sammen enig om hvilket tema vi skal dykke ned i å utforske hver måned. Vi øver også på selvstendighet – barna øver seg på å klare seg mest mulig selv ved å smøre egen mat og å kle på seg selv.

Når de yngste barna ligger og sover formiddagshvilen sin er det tid for hvilestund for de eldste barna – da leser vi gjerne eventyr, hører på lydbok eller så driver vi med yoga.

I grunnbemanningen har vi to barnehagelærerstillinger som gir en solid pedagogtetthet vi er stolte av, i tillegg har vi tre dedikerte assistenter som arbeider hos oss.

Lykketrollet barnehage ligger i umiddelbar nærhet til Søndre Skøyen hovedgård, og i gangavstand til Hellerud T-banestasjon.

Pris for opphold i barnehagen vår er 2730 kroner i måneden. Lav inntekt og gratis kjernetid gir en lavere pris, det må da søkes til bydel Østensjø. Søskenmoderasjon får det yngste barnet automatisk. Juli er betalingsfri.

Velkommen til oss!

Barnehagens søknadskode: P1362

 

ÅRSPLAN VEDTEKTER SØK PLASS

 

 

top