Adorable laughing toddler girl and a funny little baby boy playing with colorful blocks sitting on a floor in a sunny bedroom with a big window

Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Ulsrudveien

Adresse: Ulsrudveien 38, 0690 Oslo

Åpningstider: 07.30 – 16.30

Barnehagens søknadskode: P1348

I Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Ulsrudveien finner vi åtte glade barn med to assistenter, hvorav den ene har utdannelse som barne- og ungdomsarbeider. De ansatte har fokus på mat og måltider, og lager variert mat flere ganger i uka. Vi går også mye på tur (så lenge vær og føre tillater det), men er i alle fall ute hver dag i all slags vær.
Lokalene våre er lyse med tradisjonell barnehagestil med egenprodusert kunst på veggene, utstillingen er stadig under utvikling gjennom hele året. Vi har et stort oppholdsrom, og et eget lekerom som gir mulighet for deling av barnegruppa.
Uteområdet vårt er godt skjermet fra trafikk, vi har også deilige bærbusker i hagen.
Barnehagelæreren som har ansvaret for det pedagogiske innholdet er på plass i avdelingen en dag i uka. Han heter Hans Marius. Når han er hos oss spiller han opp til musikksamling – da blir det gjerne sang og dans akkompagnert med trekkspill eller gitar. Utenom barnehagen er han tilgjengelig på telefon og mail dersom det skulle være behov for det.

Beliggenheten vår er i umiddelbar nærhet av Ulsrud T-banestasjon, og med kort vei til nærliggende lekeplasser og friluftsområder.

Pris for opphold i barnehagen vår er 3135 kroner i måneden.
Lav inntekt og gratis kjernetid gir en lavere pris, det må da søkes til bydel Østensjø.
Søskenmoderasjon får det yngste barnet automatisk.
Juli er betalingsfri.

Velkommen!

ÅRSPLAN VEDTEKTER SØK PLASS SØK MODERASJON

top