Adorable laughing toddler girl and a funny little baby boy playing with colorful blocks sitting on a floor in a sunny bedroom with a big window

Bydel Sagene, avdeling Bentsegata

Bentsegata 6a, 0465 Oslo

Åpningstider: Mandag til fredag 07.45 – 16.15

I Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Bentsegata fokuserer vi på å skape en trygg og god barnehagehverdag. Lokalene til avdelingen er lyse og romslige. Barnehagen har et godt utgangspunkt for fine turer, vi har kort vei til parker og lekeplasser, og er mye på tur i nærområdet. Vi samarbeider godt med våre nærliggende avdelinger. Vi har en liten barnegruppe med plass til fire barn i alderen 0 – 3 år, og har derfor stor mulighet til å styre dagene ut fra behovene som til enhver tid er i barnegruppen. Assistenten som jobber i barnehagen er svært omsorgsfull, og engasjerer seg i barna. Barnehagelæreren hos oss har lang erfaring fra arbeid i barnehage, han er kreativ og har sansen for musikk og teater. Han er i barnehagen en fast dag i uken, men er tilgjengelig for både ansatte og foreldre hver dag per e-post eller telefon.

Barnehagen sentralt til med gode muligheter for kollektivtransport.

Pris for opphold i barnehagen vår er 2910 kroner i måneden. Lav inntekt og gratis kjernetid gir en lavere pris, det må da søkes til bydel Sagene. Søskenmoderasjon får det yngste barnet automatisk. Juli er betalingsfri.

Velkommen!

Barnehagens søknadskode: P0354

 

ÅRSPLAN VEDTEKTER SØK PLASS

 

 

top