Hopp til innholdet

Vi søker etter et menneske med god ordenssans og stor omsorg for barn. Lykketrollet vektlegger trygghet for de minste. Vi ønsker deg som kan bidra til trygghet og stabilitet i vår barnehage. I den aktuelle familiebarnehagen er det plasser til fire barn i alderen 0-3 år. Du jobber til daglig alene, men følges opp ukentlig av utdannet barnehagelærer. Her får du veiledning og oppfølging i arbeidet. Som ansatt hos oss vil du ha stor påvirkningskraft på din egen hverdag. Alle våre barnehager ligger med kort avstand fra kollektivtrafikk i Oslo.

Klikk her for å få en oversikt over hvor barnehagene våre er:


Med stillingen kommer bolig. Boligen fungerer som familiebarnehage i barnehagens åpningstider, og disponeres av den ansatte ellers som privat bolig. Det blir derfor en blanding av privat hjem og familiebarnehage. Det er lavere husleie enn til vanlig i markedet, så denne jobben passer godt om man liker å jobbe med barn og vil ha mulighet til å spare opp penger. For å ha denne stillingen må man bo i leiligheten som benyttes som familiebarnehage.

Vi tilbyr fastlønn etter avtale.
Vi håper på å motta søknad fra deg som synes dette virker som en god mulighet til å bidra til små barns utvikling, og en trygg start i barnehage. Du må ha erfaring fra barnehage. Personlig egnethet vektlegges.

Krav til kompetanse

  • Erfaring fra barnehage
  • Norsprøve B1
  • Omsorgsfull

Ønsket kompetanse

  • Barne- og ungdomsarbeider

Personlige egenskaper

  • Ordensmenneske
  • Selvstending

Oppstart fortløpende.
Send en søknad og CV på epost: marius@lykketrollet.no