Koronainformasjon

Koronainformasjon

Heldigvis har behovet for informasjon om korona og andre smittsomme sykdommer roet seg en hel del. Vi tenker allikevel at det kan være greit å være føre var, så vi beholder denne siden enn så lenge. Dermed finner du til enhver tid oppdatert informasjon om status for korona, restriksjoner, tiltak og så videre fra oss her inne.
Informasjonen og tiltakene kan jo ganske enkelt overføres til alle de vanlige smittsomme barnehagesykdommene som florerer i tide og i utide – være seg omgangssyken, vannkopper og helt vanlig influensa. 

For å ha det klart: dersom du har barn i en av Lykketrollet barnehager, vil du alltid få epost fra oss så snart det skulle kommer en endring som skulle berøre dere. Denne siden er ikke ment for å være primærkilden til informasjon fra oss.

Vi i i Lykketrollet barnehager gjør alt hva vi klarer for sette i gang tiltak for å kunne overholde de smittevernregler vi måtte få fra Oslo kommune, FHI, og Regjeringen. Vi følger også nøye i media, og på de respektive myndigheters nettsider. 

Til gjengjeld setter vi stor pris på foresatte som samarbeider godt om de nødvendige tiltakene som kan redusere smitteutbrudd i barnehagen – både for store og små. 

Per våren 2023 forholder vi i Lykketrollet barnehager til følgende:

  • Ingen syke ( barn og voksne) skal møte i barnehagen
  • God hygiene
  • Normalt renhold

Tilvenningene som er planlagt vil gå som normalt. 

Om dere tenker at noe er uklart, må dere gjerne ta kontakte oss, så skal vi nok finne ut av det sammen. 

Under har vi samlet noen lenker hvor dere kan finne nyttig og pålitelig informasjon:

FHI – Folkehelseinstituttet
Helsenorge.no
UDI – Udanningsdirektoratet
Oslo Kommune Regjeringen.no

In English and other Languages:

FHI – English Version (Norwegian Institute of Public Health)
Oslo Kommune

 

Oppdatert: 17.4.2023