Adorable laughing toddler girl and a funny little baby boy playing with colorful blocks sitting on a floor in a sunny bedroom with a big window

Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Saturnveien

Adresse: Saturnveien 5, 0492 Oslo

Åpningstider: 07.30 – 16.30

Barnehagens søknadskode: P0893

Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Saturnveien, ligger koselig til i et villafelt på Grefsen. Vi har et fint uteområde som er skjermet for trafikk, med sandkasse, lekehytte med sklie, husker og god plass til utfoldelse for de små. I uteområdet vårt har vi dessuten epletrær, rabarbra og rips- og solbærbusker som vi elsker å spise av. I nærmiljøet vårt har vi gode turmuligheter med små lekeplasser, og Teknisk museum ligger ikke langt unna. Barnehagen liker å være på tur, og vi er ute i all slags vær. Vi samarbeider gjerne med andre av Lykketrollet familiebarnehages avdelinger i nærområdet.

I vår barnehage er det plass til åtte barn i alderen 0–3 år, og vi har to omsorgsfulle og trygge assistenter som jobber hos oss til daglig. Barnehagelæreren i Saturnveien heter Ellef, og har ansvar for at de pedagogiske planene blir fulgt. Ellef har erfaring fra både småbarn og storbarnsavdelinger. Han er tilstede i barnehagen en dag i uken.

Barnehagen ligger sentralt til på Grefsen. Du kan enten ta 25-bussen til Lyngåsveien, eller trikk nummer 11 til Grefsenplatået.

Pris for opphold i barnehagen vår er 3315 kroner i måneden.
Lav inntekt og gratis kjernetid gir en lavere pris, det må da søkes til bydel Nordre Aker.
Søskenmoderasjon får det yngste barnet automatisk.
Juli er betalingsfri.

Velkommen til oss!

ÅRSPLAN VEDTEKTER SØK PLASS SØK MODERASJON

top