Hopp til innholdet

Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Bogerudveien 27


Adresse: Bogerudveien 27, 0692 Oslo
Åpningstider: 07.30 – 16.30
Barnehagens søknadskode: P1356

I Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Bogerudveien 27 har vi plass til åtte barn i alderen 0-3 år.
Barnehagen vår ligger nær skogen og det yrende livet omkring Østensjøvannet, og i gangavstand fra både buss og t-bane.
Lokalene våre er lyse og fulle av barns små og store kunstverk. I denne avdelingen har våre erfarne og trygge ansatte, Marina og Anne Kristine fokus på forming, konstruksjon og logikk. Men de er også glad i å jobbe med språk, kommunikasjon, litteratur og musikk. Marina og Anne Kristine har jobbet sammen i mange år, så dette er en avdeling som har rutinene inne 🙂
Ellers skal det nevnes at vi ute hver dag, uansett vær, og at uteområdet vårt er spennende og inviterer til  variert fysisk utfoldelse.
Avdelingens nærmeste nabo er også en av Lykketrollet familiebarnehagers barnehager, så det er naturlig at vi samarbeider og er sammen i utetiden, for eksempel.

Barnehagens pedagogiske leder / veileder heter Hans Marius, og har ansvar for at de pedagogiske planene blir fulgt. Det bør og legges til at han er ivrig musiker og ikke sjeldent spiller han opp til dans med trekkspill eller gitar. I tillegg har Hans Marius årevis med erfaring fra både småbarn- og storbarnsavdelinger. Han er tilstede i barnehagen en dag i uken, men er lett tilgjengelig på både telefon og epost ellers i uken om det skulle være behov for det.

Pris for opphold i barnehagen vår er 3000 kroner i måneden.
Lav inntekt og gratis kjernetid gir en lavere pris, det må da søkes til bydel Østensjø.
Søskenmoderasjon får det yngste barnet automatisk.
Juli er betalingsfri.

Hjertelig velkommen hit til oss 🙂