Hopp til innholdet


Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Åkerøveien

Inne i Åkerø
Åkerøveien ute

Adresse: Åkerøveien 2, 0586 Oslo
Åpningstider: 07.30 – 16.30
Barnehagens søknadskode: P0943

Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Åkerøveien ligger idyllisk til i et rolig villastrøk på Refstad/Løren. Barnehagen disponerer en stor hage med både plomme-, eple- og pæretrær. Her er det gode muligheter for fysisk utfoldelse for både barn og voksne.
Vi er ute hver dag, uansett vær! Turer går vi på ofte, og vi serverer næringsrik og deilig mat hver dag. Lokalene våre er lyse og romslige, med tydelig preg av barnehage. Vi har egenprodusert kunst på veggene, utstillingen er i stadig utvikling gjennom hele året. Vi har et romslig oppholdsrom, og et eget lekerom som gjør det mulig å dele barnegruppen i mindre grupper. Lykketrollet familiebarnehages avdeling Eltonveien, som ligger bare et steinkast unna samarbeider vi ofte med.

I Åkerøveien jobber det til daglig to engasjerte og omsorgsfulle damer med godt humør. Den ene har bachelorgrad i sosialt arbeid, og den andre er barne- og ungdomsarbeider. Barnehagelæreren som har ansvaret for det pedagogiske innholdet er på plass i avdelingen en dag i uka heter Hans Marius. Når han er hos oss spiller han opp til musikksamling – da blir det gjerne sang og dans akkompagnert med trekkspill eller gitar. Utenom barnehagen er han tilgjengelig på telefon og mail dersom det skulle være behov for det.
Vi har plass til 8 barn i alderen 0-3 år.

For å komme til oss kan du ta buss nummer 23/24 til Lørenvangen, t-bane nummer 4 til Løren eller så er det en kort spasertur fra Sinsenkrysset eller Aker sykehus.

Pris for opphold i barnehagen vår er 2000 kroner i måneden.
Lav inntekt og gratis kjernetid gir en lavere pris, det må da søkes til bydel Bjerke.
Søskenmoderasjon får det yngste barnet automatisk.
Juli er betalingsfri.

Velkommen til oss 🙂