Hopp til innholdet
Drueranke
Krokliveien - inne
Inne i Krokliveien


Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Krokliveien

Adresse: Krokliveien 9 B, 0584 Oslo
Åpningstider: 07.30 – 16.30
Barnehagens søknadskode: P0938

I vår avdeling i Krokliveien er det plass til mye humor og glede! De ansatte her er trygge, engasjerte og omsorgsfulle, og har lang erfaring fra å jobbe i barnehage. Barnehagelæreren vår heter Hans Marius og han er svært kreativ, og glad i å spille på ulike instrumenter. Det smitter over på avdelingen for her er vi ikke redde for å spille opp til dans verken på trekkspill eller gitar. Daglig har vi samlingsstund i store, lyse lokaler i tradisjonell barnehagestil med mye selvlaget kunst på veggene.

Vi har et stort og velholdt uteområde, godt skjermet fra trafikk, med frukttrær, bærbusker, drueranker og lekestue. Vi er ute hver dag, og har fast turdag en dag i uka. Vi serverer deilig og variert mat hver dag, så dere trenger ikke ha med matpakke. Dersom det er behov for å ta noen mathensyn er det fint om dere sier ifra, så finner vi nok en god løsning sammen.

Barnehagen ligger i et rolig villaområde med kort vei til lekeplasser, butikk og det nylig opprustede friluftsområdet i Bjerkedalen. Krokliveien er en trygg og god barnehage å begynne i. For å komme det til oss uten bil, kan du ta t-banelinje nummer 5 til Risløkka. Du kan også ta buss nummer 31 til Bjerke for så å spasere derfra.

Pris for opphold i barnehagen vår er 3000 kroner i måneden.
Lav inntekt og gratis kjernetid gir en lavere pris, det må da søkes til Bydel Bjerke. Dere kan lese mer om søkeordningen ved å klikke på «søk moderasjon» litt lenger ned på siden.
Søskenmoderasjon får det yngste barnet automatisk.
Juli er betalingsfri.

Velkommen til oss! 🙂