Grünerløkka – Frydens gate

Frydensgate 2b-2


Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Frydens gate

Adresse: Frydens gate 2, 0564 Oslo
Åpningstider: 07.45 – 16.30
Barnehagens søknadskode: P0218

Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Frydens gate, ligger sentralt til på Carl Berners plass. Her har vi plass til fire barn i alderen 0 –3 år. Hos oss jobber Jennifer, hun er omsorgsfull og engasjert i barna på avdelingen. I tillegg er hun veldig flink til å lage mat! Lokalene våre er hjemmekoselige og lyse (sånn som en familiebarnehage skal være), og vi tar ofte i bruk lekeplassen vi har rett utenfor hos oss.  Barnehagen har kort vei til lekeplass og park, og er glad i å benytte seg av dette så lenge vær og føre tillater det. Ikke veldig langt fra oss har vi også flere Lykketroll-barnehager, disse er vi ofte sammen med. 
Barnehagelæreren vår heter Lin og hun er i barnehagen en fast dag i uken, i tillegg er hun tilgjengelig for foreldre og ansatte både per telefon eller epost.
Hver dag serverer vi et frukt- og brødmåltid, i tillegg til deilig og sunn varmmat. Barna trenger ikke ha med seg matpakke i denne barnehagen. 

Barnehagen vår ligger veldig nær Carl Berner-krysset, så det er svært enkelt å ta turen hit. Buss 31, trikk 17 og t-bane 5 og 6 har hyppige avganger til og fra sentrum, i tillegg stopper buss 20 og 21 ikke langt fra barnehagen.

Pris for opphold i barnehagen vår er 3000 kroner i måneden.
Lav inntekt og gratis kjernetid gir en lavere pris, det må da søkes til Bydel Grünerløkka.
Søskenmoderasjon får det yngste barnet automatisk.
Juli er betalingsfri.

Hjertelig velkommen til oss!