Adorable laughing toddler girl and a funny little baby boy playing with colorful blocks sitting on a floor in a sunny bedroom with a big window

Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Frydens gate

Adresse: Frydens gate 2, 0564 Oslo

Åpningstider: 07.45 – 16.30

Barnehagens søknadskode: P0218

Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Frydens gate, ligger sentralt til. Vi har plass til fire barn i alderen 0–3 år, og Jennifer som jobber i barnehagen er omsorgsfull og engasjert i barna på avdelingen. Lokalene våre er hjemmekoselige og lyse, og vi tar ofte i bruk lekeplassen vi har utenfor. Barnehagen har kort vei til lekeplass og park, og er glad i å benytte seg av dette så lenge vær og føre tillater det.
Barnehagelæreren heter Ellef. Han er i barnehagen en fast dag i uken, og er tilgjengelig for foreldre og ansatte både per telefon eller mail.

Hver dag serverer vi et frukt- og brødmåltid, i tillegg til deilig og sunn varmmat. Barna trenger ikke ha med seg matpakke.

Barnehagen vår ligger veldig nær Carl Berner-krysset, så det er svært enkelt å ta turen hit. Buss 31, trikk 17 og t-bane 5 og 6 har hyppige avganger til og fra sentrum, i tillegg stopper buss 20 og 21 ikke langt fra barnehagen.

Pris for opphold i barnehagen vår er 3050 kroner i måneden.
Lav inntekt og gratis kjernetid gir en lavere pris, det må da søkes til Bydel Grünerløkka.
Søskenmoderasjon får det yngste barnet automatisk.
Juli er betalingsfri.

Velkommen til oss!

ÅRSPLAN VEDTEKTER SØK PLASS SØK MODERASJON

top