Bjerke – Anna Rogstads vei

Sandkasselek
Oppkuttet melon og appelsin


Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Anna Rogstads vei

Adresse: Anna Rogstadsvei 43, 0592 Oslo
Åpningstider: 07.45 – 16.15
Barnehagens søknadskode: P0946

Barnehagen vår, Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Anna Rogstads vei har lyse og trivelige lokaler som består av et bad, soverom, kjøkken og oppholdsrom / lekeareal. Barnehagen har også tilgang til et fint uteområde med en stor sandkasse, et huskestativ og spiseplass. Samtidig har barnehagen skog og mark som praktisk talt nærmeste nabo, her er det fint å gå på tur. Vi benytter oss ofte av turmulighetene i området rundt oss, men vi liker også å gå på litt lengre turer til de av Lykketrollet familiebarnehages avdelinger som ligger i nærheten. For eksempel har vi et nært og godt forhold til den fine gjengen i Kildeveien.

Assistenten som jobber i Anna Rogstads vei er mild og omsorgsfull, og har lang erfaring med å jobbe med barn. Den pedagogiske lederen i denne avdelingen heter Ellef og han er tilstede i barnehagen en fast dag i uken, i tillegg til å være tilgjengelig på telefon og epost utenom det. Han har lang erfaring fra å jobbe i barnehage som pedagogisk leder, men han har også jobbet som støttepedagog i pedagogisk fagsenter.

Barnehagen vår ligger sentralt til på Tonsenhagen og har god tilknytning til offentlig kommunikasjon, med blant annet 31-bussen som har hyppige avganger til og fra sentrum, og 25-bussen som går mellom Lørenskog og Majorstuen. Det tar rundt fem minutter å gå fra Tonsenhagen og opp til oss.

Pris for opphold i barnehagen vår er 3000 kroner i måneden.
Lav inntekt og gratis kjernetid gir en lavere pris, det må da søkes til Bydel Bjerke.
Søskenmoderasjon får det yngste barnet automatisk.
Juli er betalingsfri.

Hjertelig velkommen til oss!