Adorable laughing toddler girl and a funny little baby boy playing with colorful blocks sitting on a floor in a sunny bedroom with a big window

Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Eltonveien

Adresse: Eltonveien 8, 0586 Oslo

Åpningstider: 07.45 – 16.15

Barnehagens søknadskode: P0945

I Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Eltonveien finner vi en erfaren ansatt med mye omsorg for de minste. Vår pedagogiske veileder heter Ellef, og har en fast dag i barnehagen. Han er utdannet barnehagelærer, og har mange års erfaring. Hovedsakelig som pedagogisk leder, men også som støttepedagog i pedagogisk fagsenter.

Lokalene våre er lyse og ligger i en enebolig skjermet fra veien. Uteområdet vårt er i en koselig liten inngjerdet hage med både sandkasse og lekehus. I denne avdelingen er vi veldig glade i å gå på tur, særlig til steder i nærområdet. Det kan være hyggelig å se på hester på Bjerke travbane, eller å leke i de mange små lekeplassene vi har i området rundt barnehagen. Hver dag serverer vi et frukt- og brødmåltid, i tillegg til deilig og sunn varmmat. Barna trenger ikke ha med matpakke hos oss 🙂

Vi samarbeider ofte med vår avdeling i Åkerøveien.

Barnehagen ligger sentralt til på Refstad. Busstoppet Aker sykehus hvor for eksempel buss nummer 31 går, ligger bare 3 minutter gange fra oss.

Pris for opphold i barnehagen vår er 3050 kroner i måneden. Lav inntekt og gratis kjernetid gir en lavere pris, det må da søkes til Bydel Bjerke. Søskenmoderasjon får det yngste barnet automatisk. Juli er betalingsfri.

Velkommen hit!

ÅRSPLAN VEDTEKTER SØK PLASS SØK MODERASJON

top