Bjerke – Eltonveien

Leker med klosser
Barn leker i sølepytt


Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Eltonveien

Adresse: Eltonveien 8, 0586 Oslo
Åpningstider: 07.45 – 16.15
Barnehagens søknadskode: P0945

I Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Eltonveien finner vi en erfaren ansatt med mye omsorg for de minste, i tillegg er hun kreativ og flink til å lage mat.
Vår pedagogiske veileder heter Ellef, og han har en fast dag som han er i barnehagen. Han er også å nå på epost og telefon hele uken. Han er utdannet barnehagelærer, og har mange års erfaring fra å jobbe med barn. Hovedsakelig som pedagogisk leder, men også som støttepedagog i pedagogisk fagsenter.

Lokalene våre er lyse i tradisjonell barnehagestil, og ligger i en enebolig godt skjermet fra veien. Uteområdet vårt er i en koselig liten inngjerdet hage med både sandkasse og lekehus. I denne avdelingen er vi veldig glade i å gå på tur, særlig til steder rundt i nærområdet. Det kan være hyggelig å se på hester på Bjerke travbane, eller for eksempel å leke i de mange små lekeplassene vi har i området rundt barnehagen. Hver dag serverer vi et frukt- og brødmåltid, i tillegg til deilig og sunn varmmat. Barna trenger ikke ha med matpakke hos oss 🙂 Dersom det er behov for at vi skal ta noen mathensyn er det lurt å ta kontakt med oss rundt en uke før oppstart sånn at vi kan finne en god løsning sammen. 

Vi samarbeider ofte med vår avdeling i Åkerøveien.
Barnehagen ligger sentralt til på Refstad. Busstoppet Aker sykehus hvor for eksempel buss nummer 31 går, ligger bare rundt 3 minutter gange fra oss.

Pris for opphold i barnehagen vår er 3000 kroner i måneden.
Lav inntekt og gratis kjernetid gir en lavere pris, det må da søkes til Bydel Bjerke.
Søskenmoderasjon får det yngste barnet automatisk.
Juli er betalingsfri.