Adorable laughing toddler girl and a funny little baby boy playing with colorful blocks sitting on a floor in a sunny bedroom with a big window

Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Kildeveien 

Adresse: Kildeveien 10, 0590 Oslo

Åpningstider: 07.45 – 16.15

Søknadskode: P0949

I Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Kildeveien jobber det en erfaren og trygg ansatt som har mye omsorg for de små. Barnehagen ligger rolig til i et hyggelig villastrøk på Årvoll, lokalene koselige og fargerike. Vi disponerer et hageområde med lekehus, sandkasse og frukt- og bær- trær. Det er kort vei til både hyggelige grøntområder og lekeplasser, og det er et tett samarbeid med Lykketrollets avdelinger i nærområdet. Vår pedagogiske veileder heter Ellef, og har en fast dag i barnehagen. Han er utdannet barnehagelærer, og har mange års erfaring. Hovedsakelig som pedagogisk leder, men også som støttepedagog i pedagogisk fagsenter.

Vi serverer to måltider om dagen, lunsj og mellommåltid. Vi tilpasser mattilbudet etter allergi eller livssyn så godt det lar seg gjøre.

For å komme deg til vår avdeling i Kildeveien, uten bil, kan du ta buss 25 eller 33 til Lofthus.

Pris for opphold i barnehagen vår er 3050 kroner i måneden. Lav inntekt og gratis kjernetid gir en lavere pris, det må da søkes til Bydel Bjerke. Søskenmoderasjon får det yngste barnet automatisk. Juli er betalingsfri.

Velkommen til oss!

ÅRSPLAN VEDTEKTER SØK PLASS SØK MODERASJON

top