Bjerke – KildeveienLykketrollet familiebarnehage, avdeling Kildeveien

Adresse: Kildeveien 10, 0590 Oslo
Åpningstider: 07.45 – 16.15
Søknadskode: P0949

I Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Kildeveien jobber det en erfaren og trygg ansatt som har mye omsorg for de små. Barnehagen ligger rolig til i et hyggelig villastrøk på Årvoll. Stilen vår er nok det vi kan kalle lokaler med tradisjonell barnehagestil med mye selvlaget kunst på veggene. Vi disponerer et hageområde med lekehus, sandkasse og frukt- og bær- trær. Det er kort vei til både hyggelige grøntområder og lekeplasser, og det er et tett samarbeid med Lykketrollets avdelinger i nærområdet. Vår pedagogiske veileder heter Ellef, og har en fast dag i barnehagen. Han er utdannet barnehagelærer, og har mange års erfaring. Hovedsakelig som pedagogisk leder, men også som støttepedagog i pedagogisk fagsenter.

Vi serverer deilig og variert mat hver dag, så dere trenger ikke ha med matpakke. Dersom det er behov for å ta noen mathensyn på grunn av for eksempel allergi eller livssyn er det fint om dere sier ifra litt før dere starter, så finner vi nok en god løsning sammen. For å komme det til oss uten bil fra for eksempel Tonsenhagen, kan du ta buss nummer 33 eller 25 og gå av på stoppet Lofthus. Dersom du kommer fra Sinsen t-bane kan du hoppe på buss nummer 31 til Årvoll senter for så å spasere derfra, eller buss 33 til Stølsveien. 

Pris for opphold i barnehagen vår er 3000 kroner i måneden.
Lav inntekt og gratis kjernetid gir en lavere pris, det må da søkes til Bydel Bjerke. Dere kan lese mer om søkeordningen ved å klikke på «søk nedsatt betaling» litt lenger ned på siden. 
Søskenmoderasjon får det yngste barnet automatisk.
Juli er betalingsfri.

Velkommen til oss!