Adorable laughing toddler girl and a funny little baby boy playing with colorful blocks sitting on a floor in a sunny bedroom with a big window

Bydel Bjerke, avdeling Anna Rogstads vei

Anna Rogstadsvei 43, 0592 Oslo

Åpningstider: 07.45 – 16.15

Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Anna Rogstads vei har lyse og trivelige lokaler, bestående av et bad, soverom, kjøkken og oppholdsrom/lekerom. Barnehagen har også tilgang til uteområde med stor sandkasse, huskestativ og spiseplass. Samtidig ligger barnehagen svært nært skog og mark som det er fint å gå på tur i. Vi benytter oss ofte av turmulighetene i nærområdet, men vi liker også å gå på litt lengre turer til de av Lykketrollet familiebarnehages avdelinger som ligger i nærheten.

Assistenten som jobber i Anna Rogstads vei er trygg og pålitelig, og hun har god erfaring fra jobb i barnehage. Barnehagelæreren i denne avdelingen er tilstede i barnehagen en fast dag i uken, og for tiden driver hun med å ta en mastergrad i spesialpedagogikk.

Barnehagen ligger sentralt til på Tonsenhagen og har god tilknytning til offentlig kommunikasjon, med blant annet 31-bussen som har hyppige avganger til og fra sentrum, og 25-bussen som går mellom Lørenskog og Majorstuen.

Pris for opphold i barnehagen vår er 2730 kroner i måneden. Lav inntekt og gratis kjernetid gir en lavere pris, det må da søkes til bydel Bjerke. Søskenmoderasjon får det yngste barnet automatisk. Juli er betalingsfri.

Barnehagens søknadskode: P0946

 

ÅRSPLAN VEDTEKTER SØK PLASS

 

 

top