Adorable laughing toddler girl and a funny little baby boy playing with colorful blocks sitting on a floor in a sunny bedroom with a big window

Bydel Bjerke, avdeling Eltonveien

Eltonveien 8, 0586 Oslo

Åpningstider: 07.45 – 16.15

I Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Eltonveien finner vi en erfaren ansatt med mye omsorg for de minste. Vår pedagogiske veieleder har en fast dag i barnehagen, hun er utdannet barnehagelærer, og for tiden holder hun på med en mastergrad i spesialpedagogikk.

Lokalene våre er lyse og ligger i en enebolig skjermet fra veien. Uteområdet vårt er i en koselig liten inngjerdet hage med både sandkasse og lekehus. I denne avdelingen er vi veldig glade i å gå på tur, særlig til steder i nærområdet. Det kan være hyggelig å se på hester på Bjerke travbane, eller å leke i de mange små lekeplassene vi har i området rundt barnehagen. Hver dag serverer vi et frukt- og brødmåltid, i tillegg til deilig og sunn varmmat minimum en dag i uken.

Vi samarbeider ofte med vår avdeling i Åkerøveien.

Barnehagen ligger sentralt til på Refstad. Busstoppet Aker sykehus hvor for eksempel buss nummer 31 går, ligger bare 3 minutter gange fra oss.

Pris for opphold i barnehagen vår er 2990 kroner i måneden. Lav inntekt og gratis kjernetid gir en lavere pris, det må da søkes til bydel Bjerke. Søskenmoderasjon får det yngste barnet automatisk. Juli er betalingsfri.

Velkommen hit!

Barnehagens søknadskode: P0945

 

ÅRSPLAN VEDTEKTER SØK PLASS

 

 

top