Adorable laughing toddler girl and a funny little baby boy playing with colorful blocks sitting on a floor in a sunny bedroom with a big window

Lykketrollet Familiebarnehage, avdeling Kildeveien

Kildeveien 10, 0590 Oslo

Åpningstider: 07.45 – 16.15

I Lykketrollet familiebarnehage, avdeling Kildeveien jobber det en erfaren og trygg ansatt som har mye omsorg for de små. Barnehagen ligger rolig til i et hyggelig villastrøk på Årvoll, lokalene koselige og fargerike. Vi disponerer et hageområde med lekehus, sandkasse og frukt- og bær- trær. Det er kort vei til både hyggelige grøntområder og lekeplasser, og det er et tett samarbeid med Lykketrollets avdelinger i nærområdet. Kildeveiens pedagogiske veileder er utdannet barnehagelærer med lang erfaring fra jobb i barnehage, og holder på med en mastergrad i spesialpedagogikk vet Universitetet i Oslo. Hun er tilstede i avdelingen en fast dag i uken.

Vi serverer deilige måltider med brød og frukt hver ukedag, samt ett varmt måltid minimum en dag i uka.

For å komme deg til vår avdeling i Kildeveien, uten bil, kan du ta buss 25 eller 33 til Lofthus.

Pris for opphold i barnehagen vår er 2990 kroner i måneden. Lav inntekt og gratis kjernetid gir en lavere pris, det må da søkes til bydel Bjerke. Søskenmoderasjon får det yngste barnet automatisk. Juli er betalingsfri.

Velkommen til oss!

Barnehagens søknadskode: P0949

 

ÅRSPLAN VEDTEKTER SØK PLASS

 

 

top