Adorable laughing toddler girl and a funny little baby boy playing with colorful blocks sitting on a floor in a sunny bedroom with a big window

Bydel Østensjø, avdeling Dalbakkveien 14

Dalbakkveien 14, 0682 Oslo

Åpningstider: 07.45 – 16.15

I Lykketrollet familiebarnehage, Dalbakkveien 14 er turen i fokus. Her går barn og voksen på tur nesten hver eneste dag i barnehagens rolige nærområder. Barna blir godt kjent med nærliggende parker og lekeplasser. Lokalene er nyoppussede og moderne, og ligger helt inntil en park med både husker og sandkasse. Vi samarbeider med ofte med våre naboavdelinger i Dalbakkveien 10b, og Dalbakkveien 39.

I barnehagen jobber det en assistent som er svært omsorgsfull og har lang erfaring fra jobb i barnehage. Barnehagelæreren vår har også lang erfaring fra å jobbe i barnehage, og han er både kreativ og livlig, og glad i å spille på instrumenter. Her er vi ikke redde for å spille opp til dans hverken på trekkspill eller gitar.

Pris for opphold i barnehagen vår er 2730 kroner i måneden. Lav inntekt og gratis kjernetid gir en lavere pris, det må da søkes til bydel Østensjø. Søskenmoderasjon får det yngste barnet automatisk. Juli er betalingsfri.

Velkommen til oss 🙂

Barnehagens søknadskode: P1345

 

ÅRSPLAN VEDTEKTER SØK PLASS

 

 

top