Adorable laughing toddler girl and a funny little baby boy playing with colorful blocks sitting on a floor in a sunny bedroom with a big window

Bydel Sagene, avdeling Vogts gate 32b

Vogts gate 32b 0474 Oslo

Åpningstider: Mandag til fredag 07.45 – 16.15

Denne avdelingen ligger sentralt til på Sagene. Barnehagen ligger i en hjemmekoselig leilighet i en trivelig bygård. Det er et godt samarbeid mellom Lykketrollets avdelinger i bydelen, og de pleier å være mye på tur sammen. Det er kort avstand til både parker og lekeplasser, det benytter vi oss ofte av. I denne avdelingen er det plass til fire barn i alderen 0-3 år. Assistenten hos oss har jobbet i barnehage i mange år, og hun har mye omsorg for de små. Barnehagelæreren som har ansvaret for det pedagogiske innholdet på avdelingen, er på plass en dag i uka. I tillegg til jobben i Lykketrollet barnehager jobber hun som veileder for Foreldrerådgiveren.no, og hun tar en mastergrad i spesialpedagogikk ved Universitetet i Oslo.

Pris for opphold i barnehagen vår er 2990 kroner i måneden. Lav inntekt og gratis kjernetid gir en lavere pris, det må da søkes til bydel Sagene. Søskenmoderasjon får det yngste barnet automatisk. Juli er betalingsfri.

Velkommen 🙂

Barnehagens søknadskode: P0354

 

ÅRSPLAN VEDTEKTER SØK PLASS

 

 

top